Ενημέρωση από το συντονιστικό της Παρασκευής 16 Δεκέμβρη

Το συντονιστικό σε πλατιά συνεδρίαση του συζήτησε και αποφάσισε τα παρακάτω θέματα.

  • Για την ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ της Λ.Σ. Φιλφειας/Χαλκ. με τη Λαϊκή Συνέλευση Πατησίων.

Είναι αναγκαίες κοινές δράσεις την επόμενη περίοδο μεταξύ των Λαϊκών Συνελεύσεων και ειδικά η συγκρότηση ομάδων περιφρούρησης στην περίπτωση που επιχειρήσουν να κόψουν το ρεύμα σε συνδημότες μας. Με αυτό το πλαίσιο αντιπροσωπεία της ΛΣ Φιλαδέλφειας θα παρευρεθεί το Σάββατο 17/12/2011 στις 12μ.μ. στη ΛΣ Πατησίων για ενημέρωση και συντονισμό της δράσης.

(Η Λαϊκή Συνεπλευση των Πατησίων με απόφασή της αποδέχθηκε αυτή την πρόταση.)

  • Για την ΥΓΕΙΑ και ειδικά το Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων (πρώην Παπάδων)

Συμμετοχή της ΛΣ τη Δευτέρα 19/12/11, ώρα 12μμ στη συγκέντρωση εργαζομένων και κατοίκων στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου την ώρα που θα δίνεται συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα διαλέξεων του νοσοκομείου από την Επιτροπή Αγώνα του Νοσοκομείου

Συμμετοχή της ΛΣ τη Τετάρτη 21/12/11, ώρα 6μμ στη συγκέντρωση εργαζομένων και κατοίκων στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου και ακολούθως πορεία στην περιοχή.

  • Για το ΧΑΡΑΤΣΙ – Κινητοποίηση

Συμμετοχήτης ΛΣ τη Τρίτη 20/12/11, ώρα 9.00 πμ στην συγκέντρωση έξω απο την Δ.Ε.Η. στην οδό Καποδιστρίου, που οργανώνειηεπιτροπήσωματείων, κινήσεων και συνελεύσεων «Δεν χρωστάμε, Δεν πουλάμε, Δεν πληρώνουμε» για την οργάνωση του αγώνα ενάντια στα χαράτσια.

  • Για τη ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ

Μαζική κάθοδο της ΛΣ την Πέμπτη 22/12/11, ώρα 6μμ με πούλμαν στη Χαλυβουργία για ενημέρωση και συμπαράσταση στον ηρωικό απεργιακό αγώνα των εργατών της Χαλυβουργίας. Το ραντεβού για την αναχώρηση είναι στο κοινωνικό κέντρο αγώνα και αλληλεγγύης, δίπλα στα ΕΛΤΑ ώρα 6μμ.

Στην κάθοδο αυτή θα συμμετέχει και η Λαϊκή Συνέλευση Πατησίων μετά απο πρότασή μας.

  • Για το ΧΑΡΑΤΣΙ – Εκδήλωση και άλλα

Εκδήλωση με θέμα το χαράτσι, περίπου στις 17-19 Ιανουαρίου 2012, με θέμα την παραπέρα κινητοποίηση μας. Κάλεσμα στην εκδήλωση ενός εκπροσώπου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

Αγορά καρτοκινητού από τη ΛΣ για άμεση επικοινωνία με συνδημότες σχετικά με οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, όπως λ.χ. διακοπή ρεύματος, άρνηση πληρωμής κ.λπ.

Δελτίου Τύπου σε όλες τις εφημερίδες και τα τοπικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας με άξονα τον απολογισμό και την περαιτέρω δράση μας.

  • ΡΕΒΕΓΙΟΝ

Η ΛΣ οργανώνει Ρεβεγιόν το Σάββατο 24/12/11, ώρα 9μμ στο κοινωνικό κέντρο αγώνα και αλληλεγγύης, δίπλα στα ΕΛΤΑ. Πρόταση από τη ΛΣ όσοι μπορούν να φέρουν τρόφιμα και ποτά από το σπίτι τους.

  • Συζητήθηκαν επίσης, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη απόφαση, θέματα που αφορούν την οργάνωση εκδηλώσεων ή δράσεων για την ψυχική υγεία και την τράπεζα τροφίμων για όσους συνδημότες το έχουν ανάγκη. / Επίσης ενημερώθηκε και συζήτησε το συντονιστικό για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες φοιτητές σχετικά με το φοιτητικό πάσο.
  • Επόμενο συντονιστικό Τετάρτη 28/12/2011 με Θέμα το «Οργανωτικό» και τον επιμερισμό αρμοδιοτήτων και καθηκόντων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: