Απόφαση της επιτροπής αλληλεγγύης 11 Νοέμβρη 2011

Στα πλαίσια της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας την Τετάρτη 9 Νοέμβρη να παράσχει νομική, πολιτική και τεχνική κάλυψη στους δημότες που θα αρνηθούν να πληρώσουν το χαράτσι που έρχεται με το λογαριασμό της ΔΕΗ, αποφασίστηκε η ίδρυση ειδικής επιτροπής για το θέμα, με τη συμμετοχή εκπροσώπων δημοτικών παρατάξεων, του σωματείου εργαζομένων και της Λαϊκής συνέλευσης.

Στην πρώτη συνεδρίασή της την Παρασκευή 11 Νοέμβρη η επιτροπή έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

Ο Δήμος να στείλει εξώδικο στη ΔΕΗ και να παραστεί υποστηρικτικά στην εκδίκαση της υπόθεση στο ΣτΕ στις 2-12-2011 σύμφωνα με την πρωτοβουλία της Δημάρχου.

Εφόσον οποιοσδήποτε συνδημότης μας αποφασίσει να μην προχωρήσει στην καταβολή του Ειδικού Τέλους, το ειδικό γραφείο που συστάθηκε στο Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, μπορεί να του παράσχει σχετικές πληροφορίες, πολιτική, νομική και ταυτόχρονα τεχνική κάλυψη σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δύναται το όνομά του να συμπεριληφθεί σε ομαδικό ή ατομικό εξώδικο προς τη ΔΕΗ προκειμένου να μην προχωρήσει σε διακοπή της ηλεκτροδότησης. Εφόσον παρά την εξώδικη ειδοποίηση η ΔΕΗ προχωρήσει σε διακοπή, το Γραφείο μπορεί να παράσχει πληροφόρηση και κάλυψη για την τεχνική υποστήριξη της επανασύνδεσης. Επίσης συστήνεται εθελοντική ομάδα για την περιφρούρηση, προκειμένου να μην καταστεί δυνατή η διακοπή από τη ΔΕΗ.

Επίσης να σταλεί ενημέρωση στις τράπεζες της περιοχής μας, που να ζητά από τους Διευθυντές να δέχονται την πληρωμή του λογαριασμού χωρίς το ειδικό τέλος εφόσον το επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: