Ανακοίνωση για τα χαράτσια

Αγαπητοί συμπολίτες-ίσες,

ύστερα από αίτημα και της Λαϊκής Συνέλευσης Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, το Δημοτικό Συμβούλιο, στην συνεδρίασή του την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου αποφάσισε, να παρέχει σε όλους τους Δημότες που δεν θέλουν ή αδυνατούν να πληρώσουν το χαράτσι ακινήτων, ή επιχειρείται η διακοπή της ηλεκτροδότησής τους, πολιτική, κοινωνική, νομική και τεχνική κάλυψη.

Για την υλοποίηση της απόφασης αυτής συγκροτήθηκε επιτροπή, με συμμετοχή εκπροσώπων δημοτικών παρατάξεων, της Λαϊκής Συνέλευσης και του Σωματείου εργαζομένων του Δήμου. Η επιτροπή αλληλεγγύης που συστάθηκε και στεγάζεται πίισω απο το πάρκο Μικρασιατών στην οδό αφών Γεωργιάδη, συγκεντρώνει όλες τις αποδείξεις πληρωμής που θα προσκομίζουν οι δημότες στον Δήμο, ώστε να αντιμετωπίσει πλέον ως επίσημος φορέας και εκπρόσωπος των πολιτών, τις ενδεχόμενες αντιδράσεις του κράτους ή της ΔΕΗ.

Οι ώρες λειτουργίας του γραφείου της επιτροπής είναι 9.00πμ έως 1 το μεσημέρι.

Σε περίπτωση που η ΔΕΗ κόψει το ρεύμα, σε όποιον πολίτη δεν πληρώσει το φόρο, όπως προβλέπει ο νόμος, τότε ο δήμος θα συμβάλει με τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας και θα κάνει τις επανασυνδέσεις.

Συμπολίτες, η Λαϊκή Συνέλευση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας καλεί όλους, στην οργάνωση της πάλης ενάντια στα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα που έχουν λάβει από κυβέρνηση – Ε.Ε – ΔΝΤ.

Να συνεχίσουμε την μαζική και αγωνιστική μας παρουσία, να αρνηθούμε να πληρώσουμε τα χαράτσια που μας επιβάλουν κάθε μέρα.

Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, είναι ανάγκη να ενισχύσουμε το κίνημά μας και παράλληλα με κάθε τρόπο να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη μας σε όλες τις συνοικίες του δήμου.

Να σταθούμε δίπλα ο ένας στον άλλο, και με την μαζικότητα του κινήματός μας να αντιμετωπίσουμε τη σωρεία των τεράστιων προβλημάτων που έχουν προκύψει και δυστυχώς θα συνεχίσουν να προκύπτουν.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ.

11/11/2011

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: