Ψήφισμα για τα χαράτσια που αποστέλλονται με το λογαριασμό της ΔΕΗ και τεχνικές οδηγίες για τη μη πληρωμή του

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ του Μνημονίου, του Μεσοπρόθεσμου, του Πολυνομοσχεδίου!

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ Κυβέρνηση, Τρόικα (ΔΝΤ, Ε.Ε, ΕΚΤ).

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενωμένοι, μπορούμε να νικήσουμε!
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ!

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΔΕΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ

Στον λογαριασμό της ΔΕΗ έχει ενσωματωθεί το τέλος «ΜΟΝΙΜΗΣ» εισφοράς, το οποίο είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και το βασικότερο ΑΔΙΚΟ, λόγω της επιχειρούμενης «συγκεκαλυμμένης» αλητείας. Ως νόμιμη οφειλή ορίζεται, αυτό που πληρώνατε μέχρι σήμερα στη ΔΕΗ δηλαδή το ρεύμα που καταναλώνετε + χρεώσεις προς τρίτους (ΔΤ, ΔΦ, ΤΑΠ, ΕΤ).

1ο Βήμα: Πηγαίνετε σε ΑΤΜ «μεγάλης» τράπεζας (που θα είναι συμβεβλημένη με τις ΔΕΚΟ), με το λογαριασμό της ΔΕΗ ή με τον 12ψήφιο κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, ο οποίος αναφέρεται στο λογαριασμό του ρεύματος (σελ. 2/2). Εννοείται, ότι στην τράπεζα που θα επιλέξετε, διατηρείτε τραπεζικό λογαριασμό «συνδεδεμένο» με την κάρτα σας.

2ο Βήμα: Ακολουθείτε τις οδηγίες του μηχανήματος, δηλαδή: συνδέεστε με το ΑΤΜ, επιλέγετε «άλλες συναλλαγές», «πληρωμές ΔΕΚΟ», «ΔΕΗ», πληκτρολογείτε τον «κωδικό ηλεκτρονικής συναλλαγής» κι’ εκεί, που θα σας ζητηθεί, να ορίσετε το ποσό πληρωμής, πληκτρολογείτε μόνον το άθροισμα για το ρεύμα που καταναλώσατε + χρεώσεις προς τρίτους (αφαιρείται δηλαδή το ποσό της έκτακτης εισφοράς). Παίρνετε την απόδειξή σας κι’ έτσι, έχετε τακτοποιήσει την οικονομική σας υποχρέωση προς τη ΔΕΗ, η οποία, δεν δικαιούται, σε καμία περίπτωση να κόψει το ρεύμα. Το μηχανογραφικό σύστημα της ΔΕΗ «βλέπει», ότι εξοφλήσατε τη νόμιμη προς τη ΔΕΗ οφειλή σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • Θα εξοφλήσετε το λογαριασμό μόνο μέσω ΑΤΜ και όχι «εισπρακτικής μηχανής».
  • Επιπλέον, όσοι εξοφλείτε τη ΔΕΗ με πάγια εντολή χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού σας, θα πρέπει να την ανακαλέσετε, προσωρινά τουλάχιστον, μέχρι να ξεκαθαρίσει η «βρώμα» με το χαράτσι.
  • Σε περίπτωση που έχετε κατοικία, την οποία εκμισθώνετε σε τρίτο, ανεξάρτητα από το εάν η παροχή του ρεύματος είναι στο δικό σας όνομα ή σε αυτό του μισθωτή (ενοικιαστή)  κάνετε το εξής:

α)  επισημαίνετε εγκαίρως στον ενοικιαστή σας, να μην πληρώσει κανένα λογαριασμό της ΔΕΗ, που θα περιέχει το χαράτσι

β)  του ζητάτε να σας δώσει τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής και το ποσόν που αφορά τις χρεώσεις ρεύματος + τρίτων, του λογαριασμού. Εξοφλείτε το λογαριασμό όπως αναφέρθηκε παραπάνω (βλ. 1ο, 2ο Βήμα) και ζητάτε από τον ενοικιαστή να σας καταβάλει με το επόμενο μίσθωμα και το ποσόν που καταβάλατε εσείς, για δικό του λογαριασμό, στη ΔΕΗ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τα δημοτικά συμβούλια Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, να στηρίξουν τις πρωτοβουλίες της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, έτσι ώστε οι δημότες να μην πληρώσουν τα

ΑΔΙΚΑ και ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Το ψήφισμα αυτό κατατέθηκε και ψηφίστηκε στη λαϊκή συνέλευση την Τετάρτη 2 Νοέμβρη

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: