Στην επίθεση κυβέρνησης-κεφαλαίου -τροικα ο λαός μας απαντά ξανά με ένα μεγάλο ΟΧΙ

Εδώ και ενάμιση χρόνο βιώνουμε μία σφοδρή επίθεση στα δικαιώματα, τις κατακτήσεις και το εισόδηματά μας από τη νέα «ιερά συμμαχία» κυβέρνησης-κεφαλαίου και τρόικα. Η κυβέρνηση του ΓΑΠ,  παραπλανώντας τον ελληνικό λαό προεκλογικά το 2009, στη συνέχεια “ανακάλυψε” το υψηλο δημόσιο χρέος και με άξονα αυτό εξαπέλυσε μία ανελέητη επίθεση στην κοινωνία, γυρίζοντάς μας τουλάχιστον 50 χρόνια πίσω. Γιατί αυτό σημαίνουν οι 1 εκατομμύριο άνεργοι, τα πεινασμένα παιδιά στα σχολεία και οι δεκάδες χιλιάδες νέοι που μεταναστεύουν. Τα εγκληματικά τους ψέματα γίνοντα φανερά μεμιάς από το γεγονός ότι το χρέος τότε ήταν στο 120% του ΑΕΠ, ενώ ύστερα από τις ανθρωποθυσίες έχει εκτοξευτεί στο 170%!!!

Σήμερα η κυβέρνηση   πανηγυρίζει με θράσος για τις αποφάσεις της Συνόδου κορυφής της Ε.Ε και το “κούρεμα” του χρέους. ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΜΑΤΑ γιατί:

α. όχι μόνο το κούρεμα του χρέους δεν είναι στο 50% όπως λένε, αλλά στο 25%, αφού εξαιρούνται τα δάνεια της τρόικας, αλλά κι αυτό είναι στον αέρα αφού πρέπει να συμφωνήσουν οι ιδιώτες επενδυτές!!!

β. το μόνο σίγουρο κούρεμα που αποφασίστηκε είναι αυτό των αποθεματικών  των ασφαλιστικών ταμίων, των μισθών, των συντάξεων. Αντίθετα, οι τράπεζες θα συνεχίσουν να ενισχύονται από τον κρατικό προϋπολογισμό.
γ. η Ε.Ε και η τρόικα συνολικά αποκτούν επικυριαρχία της χώρας για τα επόμενα 20 τουλάχιστον χρόνια. Δεν θα αρκούνται πια στις επισκέψεις ανά τρίμηνο, αλλά θα εγκαταστήσουν μόνιμους “γκαουλάιτερ” στα ελληνικά υπουργεία για να λαμβάνουν όλες τις κρίσιμες οικονομικές αποφάσεις.
δ: όλος ο Δημόσιος πλούτος, συμπεριλαμβανομένων υποδομών, εταιρειών του Δημοσίου και γης, βγαίνει στο σφυρί προκειμένου να δοθεί κοψοχρονιά στα αρπακτικά της αγοράς.

Φτάνει πια!!! Ήρθε η ώρα να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ!!!

Να αντλήσουμε έμπνευση από την ηρωική αντίσταση του λαού μας το 1940 και του έπους της εθνικής αντίστασης του 1941-44. Να θυμηθούμε ότι οι λαοί δεν έχουν ανάγκη από  προστάτες. Να βαδίσουμε στα χνάρια του διήμερου παλλαϊκού ξεσηκωμού 19 και 20 Οκτώβρη και να διεκδικήσουμε:

  • ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑ, ΟΧΙ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
  • ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ
  • ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΨΑΛΙΔΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΙΩΝ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: