Αποφάσεις λαϊκής συνέλευσης Πέμπτης 13/10

Πρόγραμμα δράσης της συνέλευσης ενόψει της 48ωρης γενικής  απεργίας 19 και 20 Οκτώβρη με στόχο τη μετατροπή της σε παλλαϊκό ξεσηκωμό ενάντια σε κυβέρνηση-τρόικα:

  • Σάββατο 15/10, 10.00: ραντεβού στην πλατεία Πατριάρχου για εξόρμηση-ενημέρωση των πολιτών στο τοπικό σούπερ μάρκετ Lidl.
  • Κυριακή 16/10, 18.00: Ραντεβού στην πλατεία Πατριάρχου για μαζική εξόρμηση-ενημέρωση για την πορεία στην πόλη μας την Τρίτη στις 19.00 για την προετοιμασία της γενικής απεργίας. Θα γίνει μοίρασμα προκηρύξεων, αφισοκόλληση και θα διαβαστούν σε όλη την πόλη ανακοινώσεις με ντουντούκα.
  • Δευτέρα 17/10, 10.00: Ραντεβού στην πλατεία για εξόρμηση στον ΟΑΕΔ στον Περισσό.
  • Τετάρτη 19/10: πρωινό ραντεβού για εξόρμηση στο Mall στο Μαρούσι.

Επιπλέον, αποφασίστηκαν τα εξής:

  • Καλούμε όλους τους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και μικροβιοτέχνες της πόλης μας να κρατήσουν κλειστά τα μαγαζιά τους τις μέρες της γενικής απεργίας, συμμετέχοντας στην απεργία της ΓΣΕΒΕ και καλούμε σε μποϊκοτάρισμα όσων επαγγελματιών δεν συμμετάσχουν στον αγώνα.
  • Σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καλούμε τους Φιλαδελφειώτες-Χαλκηδονιώτες να δείξουν αυτοσυγκράτηση και να εναποθέτουν όσο το δυνατόν λιγότερα απορρίμματα στους κάδους. Αντίθετα, μπορούν να τα φυλάξουν και να τα φέρουν μαζί τους για πάσα χρήση τις δύο μέρες της γενικής απεργίας.
  • Θα συγκεντρωθούν οδηγίες νομικής βοήθειας και τηλέφωνα ομάδων νομικής βοήθειας και θα αναρτηθούν στο blog και στους πίνακες ανακοινώσεων στην πλατεία Πατριάρχου.

Αμέσως μετά τη συνέλευση πραγματοποιήθηκε στο χώρο ανοιχτό συντονιστικό προκειμένου να σχεδιαστεί η υλοποίηση των δράσεων που αποφασίστηκαν στη συνέλευση.

Καλούμε όλους τους Φιλαδελφειώτες και τους Χαλκηδονιώτες να πλαισιώσουν τις δράσεις μας ώστε να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να διώξουμε κυβέρνηση και τρόικα, που μας ξεπουλάνε, μας στερούν την αξιοπρέπεια και γυρίζουν την κοινωνία πολλές δεκαετίες πίσω.

Advertisements

Ένα Σχόλιο

  1. […] Αποφάσεις λαϊκής συνέλευσης Πέμπτης 13/10 […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: