Αίτημα για παραχώρηση χώρου από τη Λαϊκή συνέλευση Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας προς το Δήμο

Προς

την κα Δήμαρχο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο

Εμείς οι παρακάτω υπογράφοντες ,κάτοικοι του Δήμου  Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας που από το ΜάΪο συγκεντρωνόμαστε στη λαϊκή συνέλευση της Πλατείας Πατριάρχου κάθε εβδομάδα, καλύπτοντας την ανάγκη, αλλά και τη θέληση όλων μας, να επικοινωνούμε και να συντονίζουμε την δράση μας ενάντια στη λεηλασία του εισοδήματός μας και των δικαιωμάτων μας,  αναπτύσσοντας ποικίλες δραστηριότητες γι’ αυτό – ενημέρωση του Φιλαδελφιώτικου και Χαλκηδονιώτικου λαού, με διαβουλεύσεις για επίμαχα θέματα, όπως το χρέος, οι αλλαγές στην παιδεία, με προβολή ταινιών για την αποκόμιση εμπειρίας άλλων χωρών, με πρακτικές αλληλεγγύης προς πάσχοντες συμπολίτες μας και άλλα και κυρίως με την ανταλλαγή των απόψεών μας ελεύθερα, άμεσα, δημοκρατικά.

Ζητάμε να μας παραχωρηθεί χώρος από το Δήμο μας στο κέντρο της Φιλαδέλφειας προκειμένου να συνεχίσουμε και το χειμώνα την δραστηριότητά μας, χωρίς τουλάχιστον το εμπόδιο του καιρού.

Προσδοκούμε ότι το Δ.Σ. θα συμπαραταχθεί μ’ αυτό τον τρόπο στο πλευρό των Φιλελφειωτών και Χαλκηδονειωτών και τον αγώνα που δίνουν, ικανοποιώντας το αίτημά μας.

ΟΝΟΜΑ

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Advertisements

Ένα Σχόλιο

  1. […] της προηγούμενης συνέλευσης (14 Σεπτέμβρη), κυκλοφόρησε κείμενο υπογραφών που απαιτεί από το ΔΣ την παραχώρηση δημοτικού χώρου […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: